Elnagh Baron 531
Nieuw in 2021: de Elnagh Baron 531 met slechts 5,99 meter lengte de camper voor wie een halfintegraal zoekt met de lengte van een buscamper.

In de Baron-serie biedt Elnagh nu 6 mooie halfintegralen aan voor een ongekend lage prijs. U hebt de keuze uit de drie bekende indelingen met achterin een dwarsbed, lengtebedden of een queensbed.

Nieuw is in 2021 de Elnagh Baron 531 die aan 4 personen ruimte biedt op een totale lengte van slechts 5,99 meter. Achterin vindt u in deze camper een ruim tweepersoons bed overdwars in de camper. Boven de zithoek is een electrisch bedienbaar 1-persoons hefbed en de 4e slaapplaats kan worden gemaakt in de zithoek.

De populaire indeling met lengtebedden en ruime garage is er in 2 lengtes: de Elnagh Baron 573 meet 7,41 meter en voor wie compacter wil is er de Elnagh Baron 565 van 6,99 meter.

Het design van de Baron modellen kenmerkt zich voor wat de buitenzijde betreft door heldere kleuren en mooi lijnen. In het stijlvolle interieur zorgt de warme houtkleur in combinatie met witte deuren voor een luxe uitstraling.

De halfintegraal modellen Elnagh Baron zijn alle voorzien van een electrisch bedienbaar hefbed boven de zithoek.

De Elnagh Baron is de voordeligst geprijsde modellenreeks van Elnagh. Kijk in de showroom voor aantrekkelijke nieuwprijzen en kijk bij de gebruikte campers voor o.a. jonge campers in nieuwstaat.

Joomla SEF URLs by Artio

Kelgin op Twitter